от БУРГАС - НА ГОСТИ ПО ПАНТОФИ В ТУРСКА СТРАНДЖА

1 ден

Цена от: 42 лв.
Дати на отпътуване:
Час на тръгване Място на тръгване Цена
05:00 Бургас - с/у Новата поща /център/ 42 лв.
Описание
Странджа е красива и необятна планина и по-голямата част от нея се намира извън България на територията на Република Турция. Там я наричат Илдъз, което в превод означава звезда.

Ние Ви предлагаме :
•Пътуване с туристически автобус ;
•Посещение на пещера Дупница в Турска Странджа;
•Посещение на град Лозенград
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 2 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 17.05.2024 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА: 08.06.2024 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА: 19.07.2024 г.
Престой : 1 ден
Допълнителна информация
1 ден. БУРГАС - МАЛКО ТЪРНОВО- ПЕЩЕРА ДУПНИЦА - ЛОЗЕНГРАД
Отпътуване към ГКПП - Малко Търново. Продължаваме към пещера Дупница – най-голямата и единствена благоустроена пещера в цяла Странджа. Пещерата се намира в най-високата част на Странджа планина,разположена е на 5-6 километра югозападно от село Сарпач (Сарпдере) и на десетина километра западно от град Малък Самоков (Демиркьой) в близост до връх Махияда(Турция). Пещерата е на две нива, осветена и облагородена ,като през приземната й част преминава река. Достъпна за малки и големи.Отпътуване за град Лозенград(Кьркларели) - малко градче, което не може да се похвали с чудни забележителности, но се посещава всяка седмица от стотици българи, а основната причина за посещение е шопинг. Свободно време за разходка и покупки.Отпътуване за България .Пристигане в гр.Бургас късно вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
•Транспорт с туристически автобус ;
•Гранични и магистрални такси ;
•Посещение на град Лозенград;
•Медицинска застраховка с асистанс на стойност 2 000 евро покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
•разходи от личен характер;
•входни такси за пещера Дупница - 250 ТL
Курс турска лира - лев към 04.12.2023 - 100 турски лири = 6.23 лева

ОТСТЪПКИ :
дете до 12 г. - минус 4 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №13052410000276/16.04.2025г.при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Необходими документи за пътуване в чужбина:
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение (оригинал и копие). Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран – 5 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by