от ПЛОВДИВ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

1 ден

Цена от: 45 лв.
Дати на отпътуване:
Час на тръгване Място на тръгване Цена
07:00 Пловдив - спирката на х-л Тримонциум - Център 45 лв.
07:30 с.Труд-полицията 45 лв.
08:30 Стара Загора - срещу автогарата 42 лв.
Описание
Един ден в град Велико Търново ! Прекрасна архитектура, спомен за боляри и революционери изплуват пред очите ни.Град съчетаващ природа и история ! Ако се чудите къде да се разходите, това е мястото!

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на гр. Велико Търново :
Самоводската чаршия,
Мултимедиен център „Царевград Търнов”,
крепост Царевец;
"Мини България парк" - прак на миниатюрите;
•Туристическа застраховка с покритие 1000 лв. при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 14.07.2024 г. - ПОТВЪРДЕНА
Престой: 1 ден
Допълнителна информация
1 ден: ПЛОВДИВ-с.ТРУД-СТАРА ЗАГОРА-ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Отпътуване за старата българска столица Велико Търново. Пешеходна обиколка на града – Паметника „Майка България”, Факултета по изкуства към Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”, къщата с маймунката, построена от Колю Фичето, Самоводската чаршия с многобройни работилници и дюкяни, Мултимедиен център „Царевград Търнов”, известен като музея с восъчните фигури, "Мини България парк" - прак на миниатюрите. Посещение на крепостта Царевец. Свободно време за разходка. Отпътуване за гр.Пловдив.Пристигане в гр.Пловдив вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Транпорт с туристически автобус;
•Пътни такси;
•Пешеходна обиколка на Велико Търново ;
•Туристическа застраховка с покритие 1000 лв.при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;
10 лв работещи
5 лв – пенсионери и учащи
За деца, студенти и пенсионери - 10 лв.
За възрастни - 15 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ОТСТЪПКИ:
•дете до 12 години – минус 4 лв.

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната:
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №13052310000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран–5 дни преди датата на отпътуване.
Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by