от СОФИЯ - ДЕВИН И ЕКОПЪТЕКА СТРУИЛИЦА

1 ден

Цена от: 46 лв.
Дати на отпътуване:
27.07.2024 г. ,   01.09.2024 г.Час на тръгване Място на тръгване Цена
07:30 София - Площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище - Център 46 лв.
08:30 Ихтиман - автогара Терзийски 46 лв.
09:20 Пазарджик - водното стопанство 46 лв.
Описание
ДЕВИН и ЕКОПЪТЕКА“СТРУИЛИЦА“ !
...Ако водопади, легенди за самодиви и разходки по мостчета над буйни реки, Ви звучи като перфектната разходка сред природата - да се понесем заедно към Западните Родопи...

Ние Ви предлагаме:
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на Екопътека“Струилица“;
•Посещение на град Девин;
•Туристическа застраховка с покритие 1000 лв. при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 27.07.2024 г.
ДАТА: 01.09.2024 г.
Престой: 1 ден
Допълнителна информация
1-ви ден СОФИЯ-ИХТИМАН-ПАЗАРДЖИК- АСЕНОВГРАД - ДЕВИН Екопътека“СТРУИЛИЦА “- СОФИЯ
Отпътуване към Девин и екопътека“Струилица – Калето - Лъката“. Екопътека“Струилица – Калето - Лъката“ се вие край меандрите на река Девинска, като на места се разхождате по мостчета над водата, на други Ви очакват беседки, огнища, пейки и ...един самодивски водопад.Свободно време за разходка. Отпътуване към Девин, свободно време и време за обяд в курортния град. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси.Отпътуване за гр.Пазарджик/гр.Ихтиман/гр.София . Пристигане в гр.София вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус;
• Пътни такси;
• Посещение на Екопътека“Струилица“ и град Девин
•Туристическа застраховка с покритие 1000 лв. при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•Разходи от личен характер
•Превоз в две посоки с такси до/от началото на еко пътеката от/до центъра на Девин - около 7 лв. на човек.Спестява преход от 4 км. до началото на еко пътеката !!!

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната:
Валиден документ за самоличност .

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1305231000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран–5 дни преди датата на отпътуване.
Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата. Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by