от ВАРНА - СРЕБЪРНА,СИЛИСТРА И МЕДЖИДИ ТАБИЯ

1 ден

Цена от: 39 лв.
Дати на отпътуване:
Час на тръгване Място на тръгване Цена
07:30 Варна - катедралата 39 лв.
08:40 Добрич - Пред Стоматологията в Центъра 39 лв.
Описание
По пътя на на Дунавските разкази и легенди-очакваме Ви!

Ние Ви предлагаме :
• Транспорт с туристически автобус;
• Посещение на гр.Силистра;
• Посещение на езерото Сребърна;
• Посещение на крепост Меджиди табия ;
•Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА:21.04.2024 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА:14.07.2024 г.
Престой: 1 ден
Допълнителна информация
1 ден. ВАРНА-ДОБРИЧ-СРЕБЪРНА-СИЛИСТРА
Отпътуване от гр.Варна към резерват Сребърна.Пристигане в природен резерват Сребърна, известен най-вече с птиците, които могат да се наблюдават на неговата територия: пеликани, корморани, чапли и др. Възможност за разглеждане на Природо-научния музей към резервата.Отпътуване за град Силистра.Посещение на крепост Меджиди Табия .Съоръжението е играло важна роля като част от “дунавската” укрепителна система, в близост северната граница на Османската империя.Фортът е построен по планове на немския инженер Хелмут фон Молтке, а през 1847-та година приема името на султан Абдул Меджид, който посещава обекта. Главните майстори са наети от гр.Дряново, а строежът се изпълнява от местни каменоделци. Обектът се използва ефективно по време на Кримската война, интересна подробност е, че по това време в сраженията около Меджиди табия участва и руският писател Лев Николаевич Толстой. По-късно тук се водят военни действия и ожесточени битки и по време на Руско-Турската Освободителна война.Свободно време в гр.Силистра - един от най-старите градове по Дунава възникнал още преди 5000 години и съхранил наследство завещан от траки, римляни, прабългари,елини.Отпътуване за гр. Добрич и гр.Варна.Пристигане в гр. Добрич / гр. Варна вечерта.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
• Транспорт с туристически автобус;
• Пътни такси;
• Посещение на гр.Силистра;
•Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ОТСТЪПКИ :
• дете до 12 години – минус 4 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
• разходи от личен характер;
• Входна такса резерват Сребърна
възрастни - 5 лв
пенсионери, учащи и лица с ТЕЛК решения - 1 лв
• Входна такса крепост Миджиди Табия
Възрастни – 5 лв.
Ученици, пенсионери, студенти - 2 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени .

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване:
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1305231000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран–5 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by