от БУРГАС - ВОДОПАД БОАЗА,КРЕПОСТ МИСИОНИС И ТЪРГОВИЩЕ

1 ден

Цена от: 42 лв.
Дати на отпътуване:
27.07.2024 г.Час на тръгване Място на тръгване Цена
07:30 Бургас - с/у Новата поща /център/ 42 лв.
08:00 Айтос-колелото 42 лв.
08:30 Карнобат - автогарата 42 лв.
Описание
Ние Ви предлагаме :
•Транспорт с туристически автобус;
•Посещение на средновековен град Мисионис;
•Посещение на водопад Боаза ;
•Посещение на гр.Търговище;
•Посещение на Регионалния исторически музей и Славейковото училище;
•Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ДАТА: 27.07.2024 г.
Престой: 1 ден
Допълнителна информация
1 ден. БУРГАС-АЙТОС-КАРНОБАТ-МИСИОНИС-ВОДОПАД БОАЗА
Отпътуване в посока град Търговище. Посещение на средновековния град Мисионис, разположен на 7 километра от Търговище, в Преславската планина.Той е част от Стоте национални туристически обекта. През 1962 г. археологът Димитър Овчаров започва разкопки на възвишението Крумово кале и открива крепост от V – VI век, със запазени стени, високи до 3 – 4 м. Във вътрешната част е разкрита огромна църква с кръщелна, стражеви помещения и жилищни сгради. Изкачването до Мисионис е по черен път с лека до средна трудност и продължителност около 30 минути.Отпътуване към водопад Боаза. Намира в живописния пролом Дервента, наричан още Търговишки пролом. Образувал се е от подземен приток на река Врана, излизащ на скалната повърхност и е висок около 5 метра. Водите на притока идват от Водната пещера.Отпътуване за град Търговище .Свободно време в центъра на гр. Търговище. Възможност за разглеждане на Регионалния исторически музей и Славейковото училище. Школото е паметник на културата с национално значение. Построено е през 1863 г. в епохата на Възраждането. Светското училище се казва Свети Седмочисленици, но е известно като Славейковото, защото Петко Славейков взема участие във вътрешно-архитектурното му оформление.Отпътуване за град Бургас. Пристигане в град Бургас вечерта .

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Транспорт с туристически автобус;
•Пътни такси ;
•Посещение на водопад Боаза ;
•Посещение на гр.Търговище;
•Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева покритие при "Евроинс" АД;
•Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач от БЕК РАЙЗЕН придружаващ пътуването;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер
Входни такси:
• средновековен град Мисионис - 4,00 лв

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ОТСТЪПКИ:
• дете до 12 години - минус 4 лв;

Условия за резервации и анулации:
• За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
• Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.

А. При пътуване в чужбина:
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе. В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната:
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки.
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване:
Валиден документ за самоличност. Без медицински и санитарни изисквания.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №13052410000276/16.04.2025г. при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София, бул. Цар Борис III 136 В, тел. 02 /915 08 59

Забележка:
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи! Краен срок за уведомление на туриста, в случай че този брой не е набран–5 дни преди датата на отпътуване.
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване на раздел "Информация транспорт" в сайта на Бек Райзен ЕООД - https://www.beckreisen.bg/
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА НА ТУРИСТИЧЕСКАТА УСЛУГА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by