от ПЛОВДИВ - РУПИТЕ И МЕЛНИК

2 дни / 1 нощувка

Тръгване от:
Пловдив

Цена от: 120 лв.
Дати на отпътуване:
10.10.2020 г.Описание
Двудневна екскурзия до Мелник и Рупите – Магията на пясъчния град и тайните, скрити в местността превърнала се в дом на вечната пророчица Ванга .

Ние Ви предлагаме :
• Посещение на Рилски манастир;
• Посещение на гр. Мелник и Рупите;
• Посещение на гр. Сандански;
• Настаняване в хотел Момата *** в района на с. Коларово https://hotelmomata.com/
• 1 нощувка / 1 закуска / 1 вечеря
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от Бек Райзен;
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД "Армеец";

ДАТА: 10.10.2020 - 11.10.2020 г.
Престой: 2 дни / 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Казанлък - 120 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Стара Загора - 120 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив - 120 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Пазарджик - 120 лв.
ЦЕНА: с тръгване от Велинград - 120 лв.

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
• 05:00 ч. - гр. Казанлък - паркинга зад Универмага
• 05:30 ч. - гр. Стара Загора - бившата баня " Пиперка "
• 07:00 ч. - гр.Пловдив - спирката на хотел “Тримонциум“
• 07:45 ч. - гр.Пазарджик - Водното стопанство.
• 09:00 ч. - гр.Велинград - Центъра.

1 ден. ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – ВЕЛИНГРАД – РИЛСКИ М-Р - МЕЛНИК - КОЛАРОВО
Тръгване от гр. Пловдив / гр.Пазарджик / гр.Велинград , по маршрут Пловдив – Пазарджок - Велинград - Рилски манастир - Мелник - Коларово . Отпътуване за Рилски манастир . Рилският манастир - повече от 1000 години история, част от световното историческо наследство на ЮНЕСКО. Основан от най-големия български светец – Свети Иван Рилски, манастирът е най-почитаният в България. Рилският манастир е не само историята на една сграда, той съхранява историята на цял един народ. Свободно време за разходка. Отпътуване за Мелник – град излезнал от приказка, най-малкият град в България, пясъчния град, град на виното, това е той. Отпътуване за с. Коларово . Настаняване в хотел. Вечеря . Нощувка.

2 ден. КОЛАРОВО – РУПИТЕ – САНДАНСКИ – ВЕЛИНГРАД – ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ
Закуска.Отпътуване за Рупите. Рупите е живописна местност , която е обвита в мистичен ореол. Тя е свързана с пророчицата Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд. Разположена е на брега на река Струма , в източното подножие на вулканичния хълм „Кожух“. В Рупите се намира построения от Ванга храм“Св.Петка Българска“, който е място за поклонение на хиляди нуждаещи се хора. В миналото на това място е изригнал вулкан и в следствие от него са се образували лечебни минерални извори с температура 75 градуса. Всеки човек, посетил някога тази местност, определя като малко кътче от рая. Изпълвате с усещане за величие и душевно спокойствие. Не случайно Баба Ванга казва:“Това място тук е много особено. Служи ми като акумулатор и от него аз черпя енергия и сила. Някога тук е горял страшен огън, а този хребет над нас крие една голяма тайна“. Свободно време за разходка. Отпътуване за Сандански. В Сандански ли сте – дишайте дълбоко? Освен най-слънчевия, това е и града с най-чист въздух. Сгушен в полите на Пирин планина, той привлича не само с местоположението си, но и с мек климат през цялата година. Сандански е богат на минерални извори и има прекрасна природа. Свободно време за разходка, шопинг и обяд.. Отпътуване за гр.Велинград / гр.Пазарджик/ гр.Пловдив следобяд. Пристигане в гр.Велинград/ гр.Пазарджик / гр.Пловдив вечерта.
Допълнителна информация
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• нощувка в хотел 3* в района на с. Коларово ;
• 1 закуска; 1 вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД "Армеец";
• водач от Бек Райзен.

ДОПЛАЩАНЕ:
• настаняване в единична стая – плюс 35 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА :
Еко хотел „Момата“ се намира в село Коларово, на 27 километра от Сандански. Предлага детска площадка и изглед към градината. Гостите могат да се хранят в ресторанта. На място може да се ползва безплатен частен паркинг.
Всички стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран и кабелни канали. В някои стаи има кът за сядане за отдих след активен ден. Част от стаите са с тераса или балкон. Всяка стая има собствена баня. За комфорта на гостите са осигурени безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. В еко хотел „Момата“ е осигурен безплатен Wi-Fi.
Мелник е на 30 километра, а гръцкото село Ангистро – на 28 километра от еко хотел „Момата“.Ресторантът на Еко Хотел Момата предлага разнообразно и богато меню с класически ястия и специалитети от традиционната българска кухня за всеки вкус.
За познавачите сме селектирали богата и пъстра колекция от вина, която ще Ви помогне да намерите точното допълнение към любимата Ви храна.


ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ:
• фотоапарат и много, много добро настроение.......

Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност !!!

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №1910013150000826752/14.06.2020 при ЗД "Армеец" - гр. София , ул. „Стефан Караджа“ № 2 Телефон: +359 (0)700 1 39 39
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец".

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by