от ПЛОВДИВ - ТУТАНКАМОН ЕДНА НЕДОВЪРШЕНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ !!!

1 ден

Тръгване от:
Пловдив

Цена от: 30 лв.
Дати на отпътуване:
24.10.2021 г.Описание
Вижте уникалната изложба на гробницата на Тутанкамон !
Магическа, мащабна и завладяваща. Това е внушението, което предизвиква гробницата на египетския фараон Тутанкамон, смятана за едно от най-впечатляващите открития в световната история . Всеки ще има възможността да се разходи сред съкровищата и саркофага с мумията на египетския владетел, като посети изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”.

Ние Ви предлагаме :

ДАТА: 24.10.2021 г.
Престой: 1 ден
ЦЕНА: 30 лв.

ЧАС и МЯСТО на ОТПЪТУВАНЕ:
07:00 ч. - гр. Пловдив - спирката на х-л Тримонциум
07:55 ч. - гр. Пазарджик - Водното стопанство

1-ви ден ПЛОВДИВ - СОФИЯ - ПЛОВДИВ
Посещение на изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”. В нея са представени повече от 100 експоната, които с голяма точност пресъздават гробницата на детето – фараон. Предметите са групирани в няколко тематични къта – “Преддверието” или “Стаята на могъществото и властта”, “Златният трон” – наричан още “Шедьовърът на стаята”, “Погребалната камера”, “Съкровищницата” и “Позлатеният олтар”. Отпътуване за Дворец Врана .Посещение на емблематичния дворец и парк „Врана“ . Разположен в покрайнините на София и устроен като лятна резиденция на царското семейство и изграждан в период от 43 години. Изградените дървесните масиви от различни групи, цветни поляни, алпинеуми, езера, алеи и пътеки се придават форми близки до природните, което е било основно и присъщо на по-голямата част от европейските пейзажни паркове в миналото. Името му избира княз Фердинанд I, като запален орнитолог, на първата кацнала на покрива му птица- врана.
Допълнителна информация
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
разходи от личен характер;
приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
Посещение на изложбата “Тутанкамон – една недовършена любовна история”;
групи над 10 души – 10лв.
деца под 7 години – безплатно (задължително с възрастен придружител)

Цени на билети за вход за групови посещения (за групи над 15 човека) на парка Врана ;
•за деца до 7 години и пенсионери – безплатно;
•за деца от 7 до 18 години – 1,00 лв.;
•за лица над 18 години – 4,00 лв.

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !!!
Цената е калкулирана за група минимум от 35 туристи! Краен срок за уведомяване на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by