ВЪЛШЕБНИТЕ ГРАДЧЕТА НА ЮЖНА ИТАЛИЯ

4 дни / 3 нощувки

Тръгване от:
София

Цена от: 769 лв.


Описание
Бутикови групи за истински любители на историята , архитектурата , изкуството , модата , хубавата храна и вино , слънчевите дни и сладкия живот . Елате с нас , за да се насладите на удивителния регион Пулия Ще се разходим из китните градчета на Южна Италия - Бари , Полиняно а Маре , Алберобело , Остуни , Мартина Франка , Лече и Матера .
Вълшебните градчета на Южна Италия .Самолетна програма .

Ние Ви предлагаме :
авиокомпания WIZZ AIR – София – Бари – София
/ Считано от 1 ноември 2018 г./

ДАТА: 17.11.2019 - 20.11.2019 г.
Престой : 4 дни / 3 нощувки
ЦЕНА: 769 лв

ЧАСОВЕТЕ НА ИЗЛИТАНЕ И КАЦАНЕ СА В МЕСТНИ ВРЕМЕНА !!!
ИЗЛИТАНЕ ОТ СОФИЯ 12:55 ч. - КАЦАНЕ НА ЛЕТИЩЕ БАРИ - 13:20 ч.
ИЗЛИТАНЕ ОТ БАРИ 13:50 ч . - КАЦАНЕ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ - 16:10 ч.

1ден 17.11.2019 СОФИЯ - БАРИ - МАТЕРА
Излитане от Летище София Терминал 1 с полет на WIZZ AIR за Бари . Кацане на летище Бари . Пешеходна разходка с възможност за пазаруване в Бари. Градът е разделен на четири части , стар град , нов град и две модерни пристанища. Акцента в този град е базилика св. Николай , където се съхраняват останките му в гробница под олтара , катедралата на Бари - St.Sabinus , сградата на операта , една от най – величествените в Италия , стария град Бари с неговите малки магазинчета . Ще се насладим на хубаво италианско кафе с прекрасна гледка към Адриатическо море. Продължаваме за Матера - скалният град . Този южен италиански град е Столица на културата през 2019 заедно с нашия великолепен Пловдив. В продължение на векове , местните хора са живeли в домове изсечени в скалите , заедно с домашните животни . В средата на миналия век , принудително са изселени от тези скални жилища , заради лошите условия на живот в тях. Настаняване в хотел в района на Матера. Нощувка .

2ден 18.11.2019 МАТЕРА - АЛБЕРОБЕЛО - МАРТИНА ФРАНКА - ЛЕЧЕ
Закуска.Отправяме се към Албаробело – градът на Трулите . Трулите са уникални праисторически варовикови постройки , единствени по рода си . Сред множеството се откроява и единствената трула на два етажа – Господарска трула , която може да се разглежда отвътре .Пешеходна обиколка .Свободно време . Отпътуване за Мартина Франка. Тук ще дегустираме традиционното за региона бяло пенливо вино Спуманте , докато разглеждаме старинната част на градчето , заобиколена от каменни стени с барокови порти , водещи до площади и тесни криволичещи улички. Отпътуване за Лече. Настаняване в хотел. Нощувка .

3ден 19.11.2019 ЛЕЧЕ - ОСТУНИ - ПОЛИНЯНО А МАРЕ - БАРИ
Закуска . Пешеходна разходка с лек шопинг привкус в Лече . Дворци и църкви в типичен бароков стил , римски амфитеатър , колоната на Свети Оронцо , поставена в чест на светеца , няколко сгради и палати от началото на 20 век , внушителния булевард Виктор Емануел , пиаца Ел Дуомо , бароковата църква Санта Кроче и още , и още история. Всичко това прави перфектния микс за едно вълшебно изживяване . Продължаваме нашето пътуване към Остуни , малко градче сгушено между три хълма.Отпътуване за Полиняно а Маре , малко пристанищно градче „ кацнало „ на скала , на 24 метра надморска височина , на брега на Адриатическо море . Разхождайки се в старата част на града , по типичните тесни и колоритни италиански улички , ще се озовем на някоя от трите панорамни тераси с спираща дъха гледка към Адриатическо море.Отпътуване за Бари. Настаняване в хотел в района на града. Нощувка.

4ден 20.11.2019 БАРИ - СОФИЯ
Закуска.Отпътуване към летище Бари . Кацане в София следобед.
Допълнителна информация
ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА :
Доплащане за единична стая - 100 евро/ 200 лева

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :

Забележка :
Свободните места по посочените цени са ограничени . Групите са максимум до 8 човека !!!

Условия за резервации и анулации:
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
• При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 60-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
• При анулиране на резервацията от 59 до 30 дни преди датата – в размер на депозита
• При анулация 19 – 15 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
• При анулация от 14 дни преди датата на заминаване – 80% неустойка от крайната цена на пътуването;
• При анулация по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването

Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .
Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 8 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by