от ПЛОВДИВ И ПАЗАРДЖИК - ДВОРЕЦЪТ КРИЧИМ, ВИЛА ЮСТИНА И ДЕВИН

2 дни / 1 нощувка

Тръгване от:
Пловдив

Цена от: 115 лв.


Описание
Дворецът в Кричим- ловната хижа на цар Борис III , вила Юстина и град Девин - разходка в царството на красивата природа, тайните на ароматното вино и целебната сила на водите

Ние Ви предлагаме:
• Пътуване с туристически автобус
• Посещение на двореца в Кричим
• Посещение на винарна Вила Юстина – с включена дегустация
• Посещение на град Девин
• Настаняване в хотел 4* и ползване СПА
• 1 вечеря и 1 закуска
• Посещение на еко –пътека Струилица
• Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс
• Водач от фирмата

ДАТА: 12.06.2021 - 13.06.2021 г.
ДАТА: 02.10.2021 - 03.10.2021 г. - НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА
ДАТА: 27.11.2021 - 28.11.2021 г. - ПОТВЪРДЕНА

Престой: 2 дни/1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от град София - 120 лв
ЦЕНА: с тръгване от град Пазарджик / Пловдив – 115 лв

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•07:00 ч. – гр.София - площад " Александър Невски " / от страната на улица Оборище/
•08:30 ч. – гр.Пазарджик - при Водното стопанство / на 300 м от хотел „Елбрус“/
•09:20 ч. – гр.Пловдив - бензиностанция OMV, хотел Санкт Петербург

1 ден: СОФИЯ ПАЗАРДЖИК – ПЛОВДИВ –СТАМБОЛИЙСКИ – дворец „КРИЧИМ“– ВИЛА „ЮСТИНА“- СОФИЯ
Тръгване от гр. София/Пазарджик/Пловдив в посока село Куртово Конаре. Недалеч от селото е разположена една от красивите и добре запазени царски резиденции – дворецът „Кричим“. Строен в периода 1905-1936г като царска ловна хижа, дворецът впечатлява с изключителната композиция на архитектурата си. Във вътрешността на сградата пък впечатлява добре запазената санитария, порцеланови сервизи, залата с трофеите, трапезарията и балната зала – една малка част от 55- те помещения съставящи сградата. Бележита е и парковата част на двореца, където има над 300 вида растения някои редки за страната, езера и богат животински свят. Тук се намира най-големият развъдник на елен лопатар. Свободно време за снимки и разходка из парка. Отпътуване за винарска изба „ Вила Юстина“. В избата ще научим интересни неща във вино производството, в един край от страната с дългогодишна традиция в лозарството. Прикътан в склоновете на Родопа планина и мекия климат идващ от низината районът позволява отглеждането на висококачествени лозови масиви от сортовете - Совиньон Блан, Семийон, Шардоне, Алиготе, Гевюрцтраминер, Мерло, Пино Ноар, Каберне Фран, Мавруд и Рубин.Дегустация в избата. Отпътуване за град Девин. Той е трети по големина в района богат на минерални води и история, градът е свързван с тракийското племе – беси. Настаняване в хотел 4*. Свободно време за релакс в хотела и ползване на спа-процедури / минерален басейн , сауна , парна баня , фитнес и джакузи /.Вечеря.Нощувка.

2 ден: ДЕВИН – ПЛОВДИВ – ПАЗАРДЖИК – СОФИЯ
Закуска. Свободно време за разходка в Девин, възможност за ползване удобствата на хотела.По желание опознавателна разходка по една от най-красивите пътеки в девинския регион -Екопътека“Струилица – Калето - Лъката“ край меандрите на река Девинска, на места се разхождате по мостчета над водата, на други Ви очакват беседки, огнища, пейки и ...един самодивски водопад.Отпътуване късния следобяд към Пловдив / Пазарджик / София. Пристигане вечерта в Пловдив/Пазарджик / София.
Допълнителна информация
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
•Пътуване с туристически автобус
•Посещение на двореца в Кричим
•Посещение на винарна Вила Юстина – с включена дегустация
•Посещение на град Девин и посещение на еко –пътека Струилица
•1 Нощувка в хотел 4* / 1 вечеря и 1 закуска/ползване на СПА
•Туристическа застраховка на стойност 1000 лв при ЗД Армеец/ ЗК Лев инс
•Водач от фирмата

ОТСТЪПКИ:
•настаняване на дете до 12 години в стая с двама пълноплащаши възрастни –10 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
единична стая – 30 лв


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер;
входни такси за посещаваните обекти:

Забележка:
1. Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
2. При желание за настаняване в стая с три легла, туристите следва да имат предвид, че третото легло в повечето хотели и средства за настаняване представлява сгъваемо легло, разтегателен диван или походно легло /т.е. не е редовно легло/. Добавянето на допълнително легло намалява пространството в стаята и създава неудобство и за тримата туристи. Не се препоръчва настаняване на други туристи на допълнително легло, освен деца до 12 години.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062110000265 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Необходими документи :
Валиден документ за самоличност

Забележка : Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност !
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by