от СОФИЯ - НОВА ГОДИНА в ПИРОТ 2019/2020

1 ден

Тръгване от:
София

Цена от: 130 лв.


Описание
СВЕТЛИНИ, ЕМОЦИИ, БАЛКАНСКИ ТЕМПЕРАМЕНТ И СРЪБСКА КУХНЯ
ДА ПОСРЕЩНЕМ НОВАТА 2020 г. В ПИРОТ

ДАТА: 31.12.2019 - 01.01.2020 г. НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА !!!

Престой: 1 ден
ЦЕНА: 130 лв.
ЦЕНА на собствен превоз: 110 лв.

ЧАС и МЯСТО на ТРЪГВАНЕ:
• 18:00 ч. - площад " Александър Невски " от страната на ул. Оборище

Ние Ви предлагаме:
• Празнична Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци;
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата
• Медицинска застраховка на стойност 2 000 Евро към ЗД „ Армеец“ .

Отпътуване от град София по маршрут: София – Калотина – Пирот. Пристигане в района на гр.Пирот в комплекс „ Диана“. Сред празнична атмосфера от светлини, ароматна кухня, пълни трапези....много музика и танци ще посрещнем Новата година. Ще продължим веселието и в първите й часове, след което около 04:00 сутринта ще се отправим отново към България. Пристигане в София в сутрешните часове.

Новогодишна вечеря / примерно меню/:
1/ Предястия
2/ Основно ястие
3/ десерт
4/ Алкохолни и безалкохолни напитки:
Допълнителна информация
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК ВКЛЮЧВА:
• Празнична Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местен алкохол, безалкохолни напитки, жива музика и много танци;
• Транспорт с туристически автобус;
• Водач от фирмата
• Медицинска застраховка на стойност 2 000 Евро към ЗД „ Армеец“ .

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• разходи от личен характер


ОТСТЪПКИ:

ЧАС и МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
18:00 часа – гр.София - Площад „Александър Невски”/ от страната на улица „ Оборище“.


• -УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
*** При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
*** При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването – 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.

Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.


Необходими документи :
Валиден задграничен паспорт или лична карта . За деца под 18 години не придружавани от единия или двамата родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение / оригинал и копие / . Без медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни .
Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНИТЕ ПРИ ДРАСТИЧНА ПРОМЯНА НА ГОРИВАТА !!!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by