от СОФИЯ - ПРЕДКОЛЕДЕН БЕЛГРАД

2 дни / 1 нощувка

Тръгване от:
София

Цена от: 130 лв.
Дати на отпътуване:
12.12.2020 г.Описание
Двудневна екскурзия до столичния град на Република Сърбия – Белград. Коледни светлини и балканско гостопримество!

Ние Ви предлагаме:
• настаняване в хотел 3* в гр.Белград - 1 нощувка, 1 закуска, 1 вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• бонус – посещение на вила Югово / Смедерево / за фотопауза
• панорамна и пешеходна обиколка на гр.Белград
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД/ ЗД"Армеец"АД
• екскурзоводско обслужване

ДАТА: 12.12.2020 - 13.12.2020 г.
Престой: 2 дни/ 1 нощувка
ЦЕНА: с тръгване от Пловдив / Пазарджик - 135 лв.
ЦЕНА: с тръгване от София - 130 лв.

ЧАС И МЯСТО НА ТРЪГВАНЕ:
•05:00 - гр.Пловдив - спирката на хотел „Тримонциум ”;
•05:50 - гр.Пазарджик - Водното стопанство - до х-л Елбрус
•07:00 - гр.София - площад „Александър Невски“.

1 ден. 12.12.2020 ПЛОВДИВ - СОФИЯ - КАЛОТИНА - СМЕДЕРЕВО - БЕЛГРАД
Отпътуване от гр. Пловдив* и гр. София по маршрут Калотина - Белград. Бонус – посещение на приказната Вила Югово в Смедерево, разположено живописно на левия ръкав на Велика Морава вливащ се в река Дунав.Пристигане в столицата на Република Сърбия – град Белград. Настаняване в хотела. Кратка почивка.Панорамна обиколка на града: Площад “Теразие”, Националното събрание (Скупщина), улица ”Княз Михайло”, площад Никола Плашич, площада на Републиката. Посещение на най-големия православен храм на Балканите "Св. Сава", парка „Калемегдан ” и Белградската крепост - основана между ХІІІ в. и ХІХ в., от където се открива живописна гледка към сливането на реките Дунав и Сава. Свободно време за разходка и шопинг по една от първите европейски улици построена през ХІХ век.Вечеря.Нощувка.

2 ден. 13.12.2020 БЕЛГРАД - СОФИЯ - ПАЗАРДЖИК - ПЛОВДИВ
Закуска. Разходка из улица Скадарлия. Средище на елита на столичния град от 1854 г. до днес, наричана и сръбският „Монмартер“ улицата е запазила духа и архитектурата от XIXвек. Възможност за отдих в кокетните кафенета и ресторанти по протежението й. Отпътуване за България. Пристигане в гр. София /гр. Пазарджик / гр. Пловдив вечерта.
Допълнителна информация
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК НАСТАНЕН В ДВОЙНА / ТРОЙНА СТАЯ ВКЛЮЧВА:
• настаняване в хотел *** в гр.Белград - 1 нощувка, 1 закуска, 1 вечеря;
• транспорт с туристически автобус;
• бонус – посещение на вила Югово за фотопауза
• панорамна и пешеходна обиколка на гр.Белград
• медицинска застраховка с асистанс на стойност 5 000 евро при ЗК "Лев Инс " АД;
• екскурзоводско обслужване

ОТСТЪПКИ:
настаняване на дете от 7 до 10 години – минус 30 лв.

ДОПЛАЩАНЕ:
•настаняване в единична стая – плюс 50 лв.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
•разходи от личен характер;

Забележка:
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.

Условия за резервации и анулации :
• При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
• Доплащането е до минимум 14 дни преди датата на заминаване.
А. При пътуване в чужбина :
а) до 60 дни преди датата на пътуването - без неустойки
б) от 59 до 30 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 29 до 15 дни преди датата на пътуването – 50% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) от 14 дни до 6 дни преди датата на пътуването – 80% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
д) по-малко от 6 дни преди датата на пътуването - 100% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – пътуващият няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.
Б. При пътуване в страната :
а) до 20 дни преди датата на пътуването – без неустойки
б) от 19 до 14 дни преди датата на пътуването - 20% неустойка от стойността на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
в) от 13 до 6 дни преди датата на пътуването - 50% неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
г) до 6 дни преди датата на пътуването – 100 % неустойка от общата стойност на пътуването плюс допълнително заявените услуги.
Разходите по всички издадени към датата на настъпилата анулация самолетни, автобусни и други билети не подлежат на пълно или частично възстановяване и се удържат изцяло от подлежащите на възстановяване суми, наред с дължимите неустойки, посочени по-горе.
В случаите, когато резервацията е по промоция за ранни записвания – клиентът няма право на промяна на датите на пътуване, имената на пътуващите, хотелът и превозното средство. В случай на промяна, неустойката е в размер на 100% от договорната цена.

Необходими документи за пътуване в страната :
Валиден документ за самоличност.

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица №00088054 / 13062010010233 при ЗК "Лев Инс " АД - гр. София , бул. Цар Борис III 136 В , тел. 02 /915 08 59

Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване .

Забележка :
Цената е калкулирана за група минимум от 40 туристи ! Краен срок за уведомление на туриста , в случай че този брой не е набран – 7 дни преди датата на отпътуване .
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !
БЕК РАЙЗЕН СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ПО ПРОГРАМАТА И ЦЕНАТА ПРИ ДРАСТИЧНИ ПРОМЕНИ НА ГОРИВАТА !!!!

към пълната версия на сайта
Copyright © 2018
Powered by